Oldal kiválasztása

Önbizalom tudatosság 3.

Szerző:

Az önbizalom, magabiztosság megszerzésének egyik legbiztosabb módja, hogy karitatív tevékenységet folytatunk. A karitatív tevékenység nagyon különböző lehet, bármilyen segítség másoknak: lehet gyógyítás, ápolás, gyógytorna, tanítás, stb….

Amiben segítünk, abban már eleve többet kell hogy tudjunk a másiknál, hiszen a  segítségünkkel átadjuk ezt a tudást, amivel felemeljük a másik félt. Ez magabiztossággal tölt el bennünket.

Ezzel a segítséggel örömet okozunk annak, akinek segítünk, és a segítséget kapó öröme visszahat ránk, ami által nő az önbizalmunk.

Mint annyi minden mást, ezt is csak mi találhatjuk meg magunknak: hogy miben, kinek tudunk segíteni; kisgyereknek, felnőttnek, egészségesnek, betegnek, átmenetileg, vagy éppen hosszú távon.

A karitatív tevékenységgel sokat segíthetünk magunknak is, hiszen a segítségünkkel elért eredmény öröme hosszú távon megmarad bennünk, és erőt ad a további segítő tevékenységünkhöz. Tartósan van célunk, és tartósan érezzük, hogy hasznosan cselekszünk, melynek örömén közösen osztozunk: a segítő, és a segítséget kapó.

Az orvosi szakmát is csak empátiás személyiség válassza. Ahhoz, hogy valaki jó orvos legyen, nem elég a szakma tudása, és nem elég csak egy szűk szakterület tudása sem.  Ahhoz, hogy valaki igazán jó orvos legyen, empátiás személyiség, holisztikus szemlélet szükséges.

Pozitív gondolkodás céginfó

Az oldal üzemeltetője: Web Kreatív Stúdió (Gábriel Viktória e.v.)
Székhely: 1144 Budapest, Füredi u. 5/D II. em. 9.
Telefon: +36 30/599-09-99
Email: piktoria1979 (kukac) gmail (pont) com
Adószám: 67974306-1-42

Pozitív gondolkodás jogi dolgok

A weboldalon leírtak nem minősülnek pénzügyi, jogi, vagy egészségügyi tanácsadásnak, ajánlatnak, csupán a tájékoztatást szolgálják.

© Copyright 2021 Pozitív Gondolkodás