Oldal kiválasztása

Önbizalom injekció – 7. dózis

Szerző:

Légy elkötelezett a folyamatos önfejlesztés mellett!

Sokan úgy vannak vele, hogy befejezik az iskolát, nem vesznek több könyvet a kezükbe, nem fejlesztik magukat. Pedig ha szeretnél önbizalommal teli, sikeres ember lenni, akkor folyamatosan fejlesztened kell magad.

A világ folyamatosan fejlődik, és aki nem tart vele, az lemarad. Márpedig ha lemaradsz, hatalmas hátrányod lesz azokkal szemben, akik folyamatosan időt és pénzt fektetnek önmaguk képzésébe. Mindez igaz a szakmai képzésekre és az önfejlesztésre is.

 

Azonnali feladataid magabiztosságod növelése érdekében:

  1. Készíts egy tanulási tervet. Tanulni nem szégyen 🙂
    1. Írd össze, hogy milyen témákban szeretnél fejlődni.
    2. Keresd meg, hol tudod megszerezni a szükséges ismeretanyagot (lehet, hogy az interneten, lehet, hogy könyv, vagy cd formájában érhető el a tudás, és az is lehet, hogy tanfolyamra kell majd járnod)
    3. Tervezd meg a tanulási tempót.

FONTOS!

Segítek Neked, ha támogatásra van szükséged. Tudom, hogy 1 hét alatt nem lehet megváltani a világot, de talán arra elég volt ez az idő, hogy kipróbálj néhány dolgot, amit javasoltam, és saját magadon is tapasztaltad, hogy mindaz, amit mondok, működik.

Tudom, hogy működik, mert rengeteg embernek segítettem, és én is alkalmazom nap, mint nap.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél ezen az úton tovább menni, akkor csak megerősítelek, hogy hogy tedd azt! Összeállítottam egy online tréninget, ami közel három órás, és rengeteg módszer van benne önbizalmad növelésére. Rendkívül részletes és gyakorlatias. Nézd meg itt: http://pozitivgondolkodas.hu/online-onbizalom-trening/

Továbbá, ha úgy érzed, hogy személyesen is szeretnél velem konzultálni, erre is van lehetőség budapesti irodámban. Részletek itt: http://pozitivgondolkodas.hu/online-onbizalom-trening/

Pozitív gondolkodás céginfó

Az oldal üzemeltetője: Web Kreatív Stúdió (Gábriel Viktória e.v.)
Székhely: 1144 Budapest, Füredi u. 5/D II. em. 9.
Telefon: +36 30/599-09-99
Email: piktoria1979 (kukac) gmail (pont) com
Adószám: 67974306-1-42

Pozitív gondolkodás jogi dolgok

A weboldalon leírtak nem minősülnek pénzügyi, jogi, vagy egészségügyi tanácsadásnak, ajánlatnak, csupán a tájékoztatást szolgálják.

© Copyright 2021 Pozitív Gondolkodás