Oldal kiválasztása

Önbizalom injekció – 2. dózis

Szerző:

Sosem késő változtatni

Mindegy, hogy hány éves vagy, mindegy hogy hol laksz, kivel élsz, hogy van-e munkád vagy sem, változtatni bármikor tudsz életeden. Ne a családodért, ismerősökért, barátokért tedd ezt, vagy azért, mert ezt mások elvárják, hanem saját magadért.

2 rossz hírem van:
1. Az egyik az, hogy a változásokért tenni kell.
2. A másik pedig, és ez a legrosszabb: hogy NEKED kell tenni!

A jó hír pedig hogy MENNI FOG!!!

Életed megváltoztatásának legjobb kezdete ez a pillanat. Ne várj egy percet sem, kezdj neki most. Hozz egy döntést, és határozd el, hogy átalakítod az életed. Bár ha itt vagy, akkor ezt a döntést tegnap már meghoztad. Elvileg 🙂

Irigység helyett keress példaképet

Sok ember irigy a szomszédjára, rokonára, főnökére, mert esetleg több pénze, jobb autója, vagy nagyobb háza van, mint neki. De kérdem én, miért az irigység? Inkább tanulj tőlük. Tekints rájuk példaképként, és figyeld meg szokásaikat, hogy miben különböznek másoktól, mi az, ami vagyonossá tette őket. (Természetesen itt most a legálisan szerzett vagyonokra gondolok.)

Egyébként az emberek a „gyengeségeiket” szokták összehasonlítani (ő jobban tudja ezt, jobb nálam abban, több van neki, jobban csinálja, több pénze van, stb).

Ha a gyengeségek mentén kezded az összehasonlítást, gondolj arra, hogy mindenkinél vannak jobbak (lásd a sportot). Legyenek ők a példaképeid. Ha úgy érzed, hogy valaki jobb nálad valamiben, akkor arra összpontosíts, hogy mit tudnál tanulni tőle.

 

Azonnali feladataid magabiztosságod növelése érdekében:

  1. Megerősítésként készíts feljegyzést magadnak arról, hogy milyen előnyök származnak abból, hogy változtatsz életeden. (Pl. “Sokkal magabiztosabb leszek”, “Sikeresebb leszek a munkámban/párkapcsolatok terén”)
  2. Keress magadnak példaképeket!
    (Lehet az egy sportoló, üzletember, híres ember, vagy akár celeb.)

    1. Írd le, hogy miért tekintesz az adott személyre példaképként. (Pl. Milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Mit csinál másképp? Milyen szokásai vannak?)
    2. Keresd a lehetőséget, hogyan tudnál tőlük tanulni. (Pl. Hol tudsz olvasni róluk? Hol találkozhatsz velük?)

Ne feledd, a feliratkozáskor megállapodtunk, hogy nem csak olvasod, hanem csinálod is. Akkor hajrá :))

Pozitív gondolkodás céginfó

Az oldal üzemeltetője: Web Kreatív Stúdió (Gábriel Viktória e.v.)
Székhely: 1144 Budapest, Füredi u. 5/D II. em. 9.
Telefon: +36 30/599-09-99
Email: piktoria1979 (kukac) gmail (pont) com
Adószám: 67974306-1-42

Pozitív gondolkodás jogi dolgok

A weboldalon leírtak nem minősülnek pénzügyi, jogi, vagy egészségügyi tanácsadásnak, ajánlatnak, csupán a tájékoztatást szolgálják.

© Copyright 2021 Pozitív Gondolkodás