Oldal kiválasztása

Önbizalom injekció – 1. dózis

Szerző:

A helyzet nem reménytelen

Személyesen még nem ismerlek, nem találkoztunk, és nem ismerem az élethelyzeted, problémáidat. Lehet, hogy épp anyagi gondjaid vannak, vagy egy rossz párkapcsolatban / házasságban élsz (vagy épp nincs kapcsolatod és ez a baj), de az is lehet, hogy a munkahelyeden nem megy minden jól és ez okoz stresszt az életedben. Hidd el nekem, problémák minden ember életében vannak, csak az nem mindegy, hogyan tekintünk rájuk.  

Több olyan ügyfelem volt, akinek nem voltak anyagi gondjai (magyarul milliomosok), és mégis problémákkal küzdöttek. Volt, akinek a házassága volt válságban, más valaki folyamatosan kétségekkel küzdött képességeit illetően, és a vagyona elvesztésétől tartott, és olyan is volt, akinek az egészsége nem volt rendben.

Miért mondom el mindezt? Azért, hogy megmutassam, hogy nem csupán a pénz a megoldás a problémákra. Vagyonos emberek is hajlamosak reménytelennek látni életüket. A jó hír az, hogy a helyzet korántsem reménytelen!

Persze tudom, mindenkinek a saját problémája a legfontosabb. Azt gondolom, hogy BÁRMILYEN probléma, ami az életedben van KEZELHETŐ és MEGOLDHATÓ.
Biztosan tudom ezt, hiszen számtalan ügyfelem számolt be pozitív javulásról életében, és saját bőrömön is tapasztaltam az általam bemutatott módszerek működését.

Azt nem ígérem, hogy máról holnapra minden gondod megoldódik, viszont azt állíthatom, ha alkalmazod ebben az e-mail sorozatban leírtakat, ugrásszerűen megnő önbizalmad, és ez az egyik alapja annak, hogy sikeres legyél életedben.

Te egy egyedi ember vagy!

Azt tudnod kell, hogy teljesen egyedi vagy, és nincs még egy ugyanolyan ember a földön, mint Te! Éppen ezért becsüld meg és fogadd el önmagad! Fogadd el magad, ahogy vagy, ez az önbizalom növelés első és legfontosabb lépése.

Merj különbözni! Legyél kicsit más mint a többi ember, de mindig légy önmagad. Nem kell beleolvadnod a hétköznapi emberek közé, nem kell ugyanazt csinálnod, mint ők. Ha sikereket szeretnél elérni, különbözz az átlagtól. És ha már egyediségnél tartunk, ne Te legyél a kritizáló, kötekedő, mindenkinek beszólogató, utálatos, szabályokat nem követő ember, hanem legyél egyedi, pozitív, célokkal teli jó kedélyű ember.

Azonnali feladataid magabiztosságod növelése érdekében:

  1. Fogadd el azt, hogy életedet TE irányítod, TE vagy a felelős saját életedért. Döntsd el, hogy mától senkit nem hibáztatsz semmiért. (Ez egy tudatos döntés. Hozd meg most ezt a döntést.)
  2. Nevezz meg és írj le legalább 3 tulajdonságot (de ha 13-at tudsz, az még jobb), ami egyedivé, pótolhatatlanná tesz téged (lehet ez külsőség, valamilyen képesség, tudás, stb). Ezzel tudod magadban tudatosítani, hogy tényleg egyedi vagy. Kezdj neki most!
  3. Fogalmazz meg magadnak legalább 10 megerősítő mondatot, írd le, és minden nap ismételd magadban többször. (Pl. „Én XY egy értékes és egyedi ember vagyok”, „Azt szeretem magamban, hogy..”) Addig ne hagyd abba, amíg nincs meg a 10 mondat.

Ne feledd, a feliratkozáskor megállapodtunk, hogy nem csak olvasod, hanem csinálod is. Akkor hajrá :))

Pozitív gondolkodás céginfó

Az oldal üzemeltetője: Web Kreatív Stúdió (Gábriel Viktória e.v.)
Székhely: 1144 Budapest, Füredi u. 5/D II. em. 9.
Telefon: +36 30/599-09-99
Email: piktoria1979 (kukac) gmail (pont) com
Adószám: 67974306-1-42

Pozitív gondolkodás jogi dolgok

A weboldalon leírtak nem minősülnek pénzügyi, jogi, vagy egészségügyi tanácsadásnak, ajánlatnak, csupán a tájékoztatást szolgálják.

© Copyright 2021 Pozitív Gondolkodás