Oldal kiválasztása

Önbizalom problémák?

Nem vagy elég magabiztos? SEGÍTEK!

Miről szól a Pozitív Gondolkodás oldal?

A Pozitív gondolkodás tulajdonképp nem más, mint az optimizmus, azaz mindig a dolgok jó oldalát nézed. Ha gondolataid pozitívak, akkor nincs helye elmédben a negatív dolgoknak. Ahelyett, hogy azon gondolkodnál, hogy “nem fogom tudni befizetni…”, “biztos el fog romlani…”, “nem fog sikerülni…” és társaik, próbálj inkább a lehetőségekre koncentrálni. Ha a pozitív gondolkodást választod, és a lehetőségre figyelsz, akkor magadhoz fogod vonzani a számodra megfelelő dolgokat.

Már hallom is, amikor azt mondod, hogy “a pozitív gondolkodás nem is olyan egyszerű”.
De tudod mit mondok erre?

A pozitív gondolkodás tanulható. Meg tudom mutatni neked, hogyan tudod átalakítani a gondolkodásod, hogy a “biztos nem fogom tudni megoldani…” helyett a “Hogyan tudom megoldani?” legyen a fejedben.

A Pozitív Gondolkodás portál üzenete: az elméd zseniális!

Amit beprogramozol (tehát mindaz, amit folyamatosan gondolsz, megjelenítesz, vagy kimondasz) azt fogja végrehajtani. Csak sokan nem tudják, hogyan kell ezt csinálni.

Ha tehát a nap nagy részében a szűkösségere, a hiányra gondolsz, panaszkodsz amiatt, amit nem értél el, gondolsz (ez ugye nem pozitív gondolkodás), akkor elmédnek azt az utasítást adtad, hogy ez a parancs, ezt kell végrehajtani, ugyanis ezen van a fókusz. Így tehát kapsz még többet abból, amire gondoltál (még több hiány, negatívum).

Viszont ha Te úgy döntesz (és megismétlem, ez tanulható), hogy elmédből kizárod a negatív gondolatokat, és a pozitív gondolkodás beépül a napi rutinodba, zseniális változások sorát fogod tapasztalni. Még többet fogsz kapni abból, amire gondolsz, csak ez esetben ezek pozitívumok lesznek, és elhozzák neked a bőséget, a jólétet és a sikert.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél pozitív irányba változtatni életeden, akkor jó helyen jársz, ugyanis a Pozitív Gondolkodás oldal pont Neked szól. Úgy gondoljuk, hogy nálunk mindig félig TELE a pohár. Segítünk abban, hogy bővíthesd tudásod, és a gyakorlatban is jól alkalmazható technikákat sajátíthass el.

Miben tud segíteni a Pozitív Gondolkodás oldal?

A pozitív gondolkodás segít elérni sikereid, és ha nyitott vagy rá, egy pozitívabb, és jobb világ képe tárul eléd (ugyanis a legtöbb ember a negatív részében él).

A Pozitív Gondolkodás oldalon nem tukmálunk rád semmi olyat, amire “tudjuk”, hogy szükséged lenne. Ha viszont úgy érzed, hogy TE a VIP kategóriába tartozol, és az ingyenes anyagokon túl több segítséget szeretnél, akkor van lehetőséged igénybe venni fizetős szolgáltatásainkat. Tehát eladni nem akarunk Neked, viszont ha úgy gondolod, hogy megéri önmagadba fektetni, akkor vásárolhatsz tőlünk. JA és minden, ami prémium kínálatunkban elérhető, 100 %-ban pénz-visszafizetési garanciás.

Pozitív gondolkodás online önbizalom tréning

Online önbizalom tréning

Sok ember (talán Te is) csak árnyéka önmagának, és sosem éri el azt, amire képes lehetne. Az önbizalom hiánya áll …

pozitív gondolkodás konzultáció (coaching)

Konzultáció – coaching

Problémák vannak az életedben? Nem tudod kihozni magadból a maximumot? Beszéljük róla! A pozitív gondolkodás oldal elkötelezett abban, hogy segítsen …

Pozitív gondolkodás céginfó

Az oldal üzemeltetője: Web Kreatív Stúdió (Gábriel Viktória e.v.)
Székhely: 1144 Budapest, Füredi u. 5/D II. em. 9.
Telefon: +36 30/599-09-99
Email: piktoria1979 (kukac) gmail (pont) com
Adószám: 67974306-1-42

Pozitív gondolkodás jogi dolgok

A weboldalon leírtak nem minősülnek pénzügyi, jogi, vagy egészségügyi tanácsadásnak, ajánlatnak, csupán a tájékoztatást szolgálják.

© Copyright 2021 Pozitív Gondolkodás