Oldal kiválasztása

Önbizalom tudatosság 2.

Szerző:

Nincs elég önbizalmad, gátlásos vagy? Félsz megmutatni magad? Jó módszer ezt feloldani, ha belebújsz valaki más bőrébe.

Nem kell ehhez színésznek lenni, kipróbálhatsz egy improvizációs színész társulatot is. Vagy pl. pszichodrámát. Ezzel teljesen felszabadíthatod magadat, hiszen azt adsz elő, ami éppen jól esik, vagy ami éppen a tudat alattidban van. Itt nem vagy egyedül, egy társulat része vagy, amelyikben már minimum egy közös van bennetek, hogy érdeklődtök a színjátszás iránt.

 

A közösség ereje

A színjátszáson kívül a másik nagy előnye ennek, hogy egy közösség része vagy.
A magabiztosság megszerzésének egy másik fontos lehetősége, ha tartozol valahova, valakikhez, egy kisközösségben, vagy nagyobb közösségben. A közösségben összetarthat benneteket a közös érdeklődés-, játék-, sport, vallás…. Bármi, ami mindannyiotokban közös.

Egy ilyen közösségben nem vagy egyedül, tartozol egy csoporthoz, ez biztonságot ad neked, elvezethet másokhoz, más csoportokhoz.

Egy ilyen csoportban sokszor rátalálsz régi ismerőseidre, akikkel már találkoztál valaha az életedben, csak elsodort benneteket egymástól az élet.

Olyan ez, mint egy láncreakció.

Pozitív gondolkodás céginfó

Az oldal üzemeltetője: Web Kreatív Stúdió (Gábriel Viktória e.v.)
Székhely: 1144 Budapest, Füredi u. 5/D II. em. 9.
Telefon: +36 30/599-09-99
Email: piktoria1979 (kukac) gmail (pont) com
Adószám: 67974306-1-42

Pozitív gondolkodás jogi dolgok

A weboldalon leírtak nem minősülnek pénzügyi, jogi, vagy egészségügyi tanácsadásnak, ajánlatnak, csupán a tájékoztatást szolgálják.

© Copyright 2021 Pozitív Gondolkodás