Oldal kiválasztása

Felhasználási feltételek

A weboldal használatával a leírtakat elfogadod, tudomásul veszed, és magadra nézve kötelezőnek ismered el.

  1. A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, azt másolni, elmenteni, más célra használni, akár részben, akár egészben kizárólag a  Web Kreatív Stúdió (Gábriel Viktória e.v.) előzetes írásos engedélyével lehet.
  2. A látogató jogosult a teljes tartalmat böngészni, de csak kizárólagosan saját felelősségére.
  3. A weboldalon esetlegesen megjelenő kommentek nem tükrözik az oldal tulajdonosának véleményét, így azért felelősséget sem vállal.
  4. A weboldalon megjelenő információk a tájékoztatást szolgálják, nem minősülnek egészségügyi-, pénzügyi-, vagy jogi tanácsadásnak, nem helyettesítenek szakemberekkel történő konzultációt.
  5. A weboldal tulajdonosa megtiltja, hogy személyes adatait (név, lakcím, e-mail cím, fénykép, stb.) előzetes írásos hozzájárulás nélkül más weboldalon megjelenítsék.
  6. A weboldal tulajdonosa mindent megtesz az oldal biztonságáért, azonban nem vállal felelősséget a weboldalhoz történő hozzáférés, anyag letöltés következtében esetlegesen bekövetkező vírusfertőzésből keletkező adatvesztésre.

Anti-spam policy

Nem foglalkozom e-mail adatbázis vásárlással, értékesítéssel. A feliratkozóink, megrendelőink adatit bizalmasan kezeljük, listánkat nem osztjuk meg, nem cserélünk listát, nem működünk együtt más társaságokkal. E-mail címed nem adjuk át 3. fél számára.

Ha úgy ítéled meg, hogy kéretlen üzenet kaptál, akkor jelezd számunkra a piktoria1979 (kukac) gmail (pont) com címen. E-mail címed töröljük, és kivizsgáljuk az esetet.

Pozitív gondolkodás céginfó

Az oldal üzemeltetője: Web Kreatív Stúdió (Gábriel Viktória e.v.)
Székhely: 1144 Budapest, Füredi u. 5/D II. em. 9.
Telefon: +36 30/599-09-99
Email: piktoria1979 (kukac) gmail (pont) com
Adószám: 67974306-1-42

Pozitív gondolkodás jogi dolgok

A weboldalon leírtak nem minősülnek pénzügyi, jogi, vagy egészségügyi tanácsadásnak, ajánlatnak, csupán a tájékoztatást szolgálják.

© Copyright 2021 Pozitív Gondolkodás