Amit beprogramozol (tehát mindaz, amit folyamatosan gondolsz, megjelenítesz, vagy kimondasz) azt fogja végrehajtani. Csak sokan nem tudják, hogyan kell ezt csinálni.

Ha tehát a nap nagy részében a szűkösségere, a hiányra gondolsz, panaszkodsz amiatt, amit nem értél el, gondolsz (ez ugye nem pozitív gondolkodás), akkor elmédnek azt az utasítást adtad, hogy ez a parancs, ezt kell végrehajtani, ugyanis ezen van a fókusz. Így tehát kapsz még többet abból, amire gondoltál (még több hiány, negatívum).

Viszont ha Te úgy döntesz (és megismétlem, ez tanulható), hogy elmédből kizárod a negatív gondolatokat, és a pozitív gondolkodás beépül a napi rutinodba, zseniális változások sorát fogod tapasztalni. Még többet fogsz kapni abból, amire gondolsz, csak ez esetben ezek pozitívumok lesznek, és elhozzák neked a bőséget, a jólétet és a sikert.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél pozitív irányba változtatni életeden, akkor jó helyen jársz, ugyanis a Pozitív Gondolkodás oldal pont Neked szól. Úgy gondoljuk, hogy nálunk mindig félig TELE a pohár. Segítünk abban, hogy bővíthesd tudásod, és a gyakorlatban is jól alkalmazható technikákat sajátíthass el.